DH 2 TX 2013

Titelsponsor:

Speedo was titelsponsor van mijn zwemoversteek Den Helder 2 Texel 2013. Speedo heeft mij de zwemkleding geleverd voor de binnen- en buitentrainingen. Tijdens deze trainingen speelt kwalitatieve swimgear een belangrijke rol. Als je aan betrouwbare swimgear denkt, denk je meteen aan Speedo! Speedo was dan ook de perfecte partner voor mijn zwemtocht en de daaraan voorafgaande trainingsperiode!

(Equipment) partners:

 Sporthorloge voor DH2TX2013 gesponsord door Dutch Forces

Het Nederlandse Dutch Forces had mij een sportief uurwerk geleverd, welke wel tegen een stootje kan, waterdicht is, maar ook geen belemmering vormde tijdens het sporten. Op deze manier werd ik in staat gesteld mijn banen te timen en mijn zwem- en trainingsprestaties bij te houden.De oversteek vond plaats in het Marsdiep. Geen water in Nederland heeft meer met de marine dan het Marsdiep. Daarom was Dutch Forces dé ideale partner voor DH2TX2013!

Trainingsschema's en adviezen gesponsord door Mijn Zwemcoach

Toen ik begon aan DH2TX2013 was ik de borstcrawl totaal niet machtig. Mijn Zwemcoach was mijn online coach en heeft mij geholpen bij het bereiken van m’n persoonlijke doel. Samen met Jacco Verhaeren had ik mijn huidige zwemniveau vastgesteld. Op basis hiervan was er een trainingsschema op maat gemaakt. Ook voor handige tips & tricks kon ik bij Mijn Zwemcoach terecht!

Trainingsfaciliteiten gesponsord door Reddingsbrigade Den Helder

De Reddingsbrigade Den Helder boodt mij wekelijks (elke donderdag) de gelegenheid om mee te trainen tijdens de lessen reddend zwemmen. Ik kreeg daarbij les van zeer ervaren instructeurs die mij trainden op techniek en conditie. Al snel zwom ik als een echte open-water zwemmer.

Lifeproof iPhone gear gesponsord door Appelhoes

Appelhoes is een (web)winkel toegespitst op bescherming en accessoires voor alle Apple producten. Gedurende DH2TX2013 hebben ze mij de ideale bescherming geboden voor mijn Apple iPhone 4. Dit door mij de volledige Lifeproof product-range ter beschikking te stellen. Hiermee heeft Appelhoes mij in de gelegenheid gesteld om mijn zwemtechniek te filmen met mijn iPhone onder water, in het open water te zwemmen met mijn iPhone terwijl ik m’n GPS aan heb, Ook was het niet erg als ik mijn iPhone een keer per ongeluk in het water liet vallen terwijl ik foto’s maakte voor mijn blog.

Muscle Finesse

Uit onderzoek blijkt dat aangepaste voeding voor (duur)sporters een must is! Om zo goed mogelijk te presteren is het van belang dat je de juiste voeding tot je neemt. Je moet er echter ook op letten dat één en ander niet overdreven wordt. Muscle Finesse heeft me daarbij geholpen! Als mijn voedingspartner hebben zij mij ondersteund op het gebied van voeding. Niet alleen hebben zij mij de benodigde whey-proteïnes, koolhydraten en vitaminen ter beschikking gesteld, ook hebben zij mij geholpen met het opstellen van voedingsschema’s en het bijhouden van mijn lichaamswaardes. Muscle Finesse heeft er voor gezorgt dat ik met trainen en sporten het uiterste uit mijn lichaam kon halen en mijn lichaam na elke sessie snel kon herstellen.