Cycling Holland 2014

(Equipment) partners:

Logo BUJOmobiel

BUJOmobiel is gespecialiseerd in het repareren van elke soort fiets: mountainbikes, stadsfietsen, kinderfietsen, tandems, invalide-fietsen, bakfietsen, en natuurlijk ook elektrische fietsen. Zelfs met een kapotte brommer kun je bij BUJOmobiel terecht. Het bijzondere van BUJOmobiel? De reparaties gebeuren bij u voor de deur, terwijl u wacht. BUJOmobiel stond mij tijdens de grote fietstocht bij wanneer ik materiaal-pech had.

Logo Rogelli

Rogelli staat voor state-of-the-art sportswear. Functionele en strak ogende outfits voor cycling en running. Sportswear die is voorzien van de jongste innovaties. Innovaties waarin je de ervaringen van topsporters kunt voelen. Rogelli is de officiële kledingpartner van Cycling Holland. Zo heb ik gefietst in de team Italia kleding van Rogelli.  Ook heb ik gereden in de exclusieve WAF-kleding van Rogelli.

Logo Wieleroutfits

Wieleroutfits is een jonge en vernieuwende onderneming opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. Binnen de wielersport is het belangrijk om jezelf goed te soigneren zoals dat zo mooi heet in vakjargon. Wieleroutfits.nl werkte samen met Rogelli voor wat betreft de kledingsponsoring van Cycling Holland. Ook heeft Wieleroutfits.nl gezorgd voor de Lazer helm die mij tijdens het fietsen voor de nodige bescherming biedt.

gustav-sport-logo

Gustav Sport was een online speciaalzaak waar de actieve wielrenner, hardloper en outdoor avonturier terecht kon voor kleding, onderdelen en gadgets. De Shimano-schoenen, de cleats en de Shimano-pedalen werden gesponsord door Gustav Sport, evenals de fietsverlichting. Helaas is Gustav Sport in augustus 2014 in staat van faillissement verklaard.

Logo Sportbrillenshop.nl

Sportbrillenwebshop.nl is onderdeel van De Jong optiek; een zelfstandige optiekzaak in het hartje van Wolvega. Zij kenmerken zich met een enorme passie voor Oakley sportbrillen. Aan elke prof-schaatser afkomstig uit Nederland en daarbuiten hebben zij wel een sportbril geleverd. Het was dan ook een grote eer dat Sportbrillenshop.nl bereid was om een Oakley Racing Jacket ter beschikking te stellen.

Logo ExterneBatterij.nl

Een iPhone, een Garmin Forerunner, een fietsnavigatie, een GoPro; ik had tijdens Cycling Holland voldoende apparatuur bij me wat 24 uur lang van stroom voorzien moest worden. Gelukkig was daar Externebatterij.nl; zij hebben mij een tweetal Powerbanks 5600 mAh ter beschikking gesteld, zodat ik me geen zorgen hoefde te maken dat mijn apparatuur er onderweg mee zou stoppen. Externebatterij.nl is een webshop gespecialiseerd in Powerbanks, accu's en batterij cases.

Logo Terlingerhoeve

Recreatie Landgoed Terlingerhoeve is een boerderij gelegen in het rustieke Noorbeek, Zuid Limburg. Ideaal voor een vakantie of een weekendje weg. Recreatie Landgoed Terlingerhoeve heeft het team van Cycling Holland na de fietstocht een accommodatie ter beschikking gesteld, zodat wij in alle rust bij konden komen van het grote avontuur. In een prachtige 8-persoons bungalow konden we genieten van de omgeving zodat we de volgende dag uitgerust en wel de tocht huiswaarts konden aanvangen.

Logo Printwire

Om zo veel mogelijk donaties te werven voor het goede doel was het belangrijk dat Cycling Holland een groot bereik had. In samenwerking met Printwire.nl waren er maar liefst 5000 A6 flyers gedrukt, welke werden verspreid in winkels, horeca-gelegenheden, op straat en op evenementen. Op deze manier heeft Printwire.nl, een online aanbieder van betaalbaar drukwerk in alle soorten en maten, ervoor gezorgd dat een groot aantal mensen bekend gemaakt konden worden met Cycling Holland.

Sponsors: 

De volgende sponsors hebben een financiële bijdrage gedaan en daarmee bijgedragen aan de haalbaarheid van Cycling Holland:

doe-het-budget

Doehetbudget.nl is dé webshop als het gaat om binnenzonwering, hordeuren, jaloezieën en raamhorren. Alles wordt speciaal op maat gemaakt en de prijs ligt maar liefst 70% lager dan bij andere bekende merken. In dit filmpje laat Doehetbudget.nl zien hoe dan kan.

logo-ten-behoeve-van-badeendenrace

Van der Vleuten & van Hooff gerechtsdeurwaarders & incasso is een jong en ambitieus gerechtsdeurwaarderskantoor met vestigingen in IJmuiden en Den Helder. Transparantie, communicatie en een snelle afwikkeling van zaken zijn de speerpunten van Van der Vleuten & van Hooff gerechtsdeurwaarders & incasso.

Logo groot - blauw

Vissers Gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaarderskantoor te Goirle  (Noord-Brabant) waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. met kernwoorden als snel, efficiënt en effectief staan zij hun opdrachtgevers bij om zo snel mogelijk vorderingen te incasseren en geschillen op te lossen.

futurum-shop-logo

Denk je aan sport, denk je aan Futurumshop. Deze webwinkel met een focus op de high end Fiets-, Outdoor- en Loopbranche stelt dat kwaliteit en passie belangrijker is dan kwantiteit. De medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen iedereen dus optimaal van dienst zijn om tot een juiste keuze te komen.