Over deze website

Deze website heeft als doel om mensen te amuseren, informeren, motiveren en inspireren. De informatie en blogs die ik op deze website schrijf ik allemaal zelf. De onderwerpen probeer ik zo zorgvuldig mogelijk uit te kiezen om op die manier mensen deelgenoot te maken van mijn belevenissen en de laatste nieuwtjes op het gebied van (duur)sport en avonturen in de breedste zin van het woord.

Ik ontvang geen enkele directe financiële vergoeding(en) van  fabrikanten, distributeurs, PR-bureau’s en andere bedrijven. Deze website genereert voor mij op geen enkele wijze inkomsten. Om die reden heb ik mijn website tot op heden ook vrij van advertenties gehouden. Eventuele inkomsten zijn afkomstig uit het geven van lezingen en het spreken op evenementen. Mocht er onverhoopt wel eventuele reclame en advertorials worden geplaatst, zijn deze altijd duidelijk als zodanig te herkennen.

SebastiaanHorn.nl is onderdeel van FleC Entertainment.

Disclaimer
Privacy statement
Algemene  voorwaarden

ENGINE: WordPress
THEME: Envo Blog Pro
DESIGN EN VERDERE ONTWIKKELING: FleC Entertainment
SEBASTIAANHORN LOGO DESIGN: Smeders

SebastiaanHorn.nl is tevens oprichter en beheerder van de officiële
Hiking in Nederland Facebook groep.