Sebastiaan Horn

Durfsporter / Dare-athlete

Say Yes More

Ik kan het niet genoeg zeggen: iedereen is in staat om fantastische dingen te doen. Stel een doel en ga ervoor. Je zult zien dat je het kan. En de reis is daarbij minstens zo belangrijk als de eindbestemming. Gelukkig denken er meer mensen net zo over!

Ik ben dan ook supertrots dat ik met ingang van 2019 ‘overseas ambassador’ ben van de SayYesMore community. Dit platform is een aantal jaar terug opgezet door de Engelse avonturier Dave Cornthwaite.

Wat is SayYesMore? SayYesMore is een sociale onderneming die op alle mogelijke manieren mensen bij elkaar brengt, vaak in de vrije natuur. Mensen laten beseffen waar ze echt toe in staat zijn. Dit gaat verder dan sport en avontuur.

Het gaat over het ondersteunen van moedige beslissingen, het aanmoedigen van avontuurlijk denken, het vinden (of creëren) van werk waar we van houden of gewoon het ontwerpen van een levensstijl die perfect past bij onze individuele persoonlijkheden en behoeften.

Het belangrijkste is dat we plezier hebben in het leven. Het enige wat we hiervoor hoeven te doen is wat vaker ‘JA’ zeggen: SayYesMore.

Scroll Up