Sebastiaan Horn

Durfsporter / Dare-athlete

Coaching

In 2005 werd mijn vrouw ernstig ziek; ze kreeg kanker. We stonden in de bloei van ons leven, samen met onze dochter van toen nog geen jaar oud. Ondanks haar ziekte hebben we altijd wat van het leven proberen te maken.

In 2017 is mijn vrouw uiteindelijk overleden. Tot overmaat van ramp is 2 weken daarvoor mijn moeder overleden. Samen met mijn dochter bleef ik achter. Hoewel het verdriet vanwege dit verlies me altijd bij zal blijven, lacht het leven me inmiddels weer toe. Dit is echter niet zomaar vanzelf gegaan.

Sport heeft daarbij altijd een belangrijke factor gespeeld. Jezelf doelen stellen, ervoor gaan en vooral het hoofd koel houden. Daarnaast heeft sport mij ontzettend geholpen om mijn rouw te verwerken en een nuchtere kijk op het leven te behouden.

Heb jij ook een dierbare verloren en heb je moeite om de draad weer op te pakken? Heb je een ziekte partner en weet je niet hoe je met de situatie om moet gaan? Of wil je een unieke sportieve uitdaging aangaan maar weet je niet hoe je moet beginnen? Graag kijk ik hoe ik je kan helpen!

Vanwege mijn levenservaringen benader ik situaties vanuit de praktijk en ben daarmee uniek in mijn begeleiding. Samen met jou ga ik werken om de boel weer op de rit te krijgen of om je doelen te behalen. Hoe ik dat doe? Dan kan op vele verschillende manieren. Zo kan je je verhaal kwijt tijdens een stevige wandeling of hardloopsessie (runningtherapie) maar ook individuele coaching behoort tot de mogelijkheden.

Wil je kijken of ik wat voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via coaching@sebastiaanhorn.nl.

“Stel jezelf een doel en ga ervoor! Denken dat je het kunt is al het halve werk!

Sebastiaan Horn
Scroll Up