Begeleide avonturen

Al sinds 2013 beleef ik de meest wilde avonturen op het gebied van duursport. Elke uitdaging ga ik aan met veel toewijding en focus mij daarbij op een goede voorbereiding. Daarnaast heb ik altijd ontzettend veel passie en respect voor de omgeving waarin dit avontuur zich plaatsvindt; of dit nu de zee, het bos of midden in de stad is. Elk avontuur tracht ik weer in stijl te volbrengen, om mensen te blijven verbazen en te motiveren.

Vanaf nu kan je samen met mij op avontuur! Of je nu een beginnende wandelaar bent of een doorgewinterde atleet, ik ben er van overtuigd dat ik je een unieke ervaring kan bieden. Ik nodig je dan ook graag uit om met veel plezier mijn website te verkennen en contact met mij op te nemen om jou volgende avontuur te bespreken.

Mijn filosofie is om alleen met individuen of kleine groepen te werken, zodat de interactie persoonlijk blijft. Daarnaast minimaliseert dit de impact op het milieu. Op dit moment is mijn aanbod helaas nog beperkt, maar deze wordt spoedig uitgebreid met verschillende avonturen, hikes, trektochten en meer. Blijf deze website dus in de gaten houden voor updates.

Wil je liever advies op maat voor jouw sportieve uitdaging om te kijken of ik wat voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via coaching@sebastiaanhorn.nl.

Boek nu jouw avontuur:

Napoleon Route – begeleide wandeling

Den Helder verkennen vanuit het oogpunt van Napoleon tijdens een begeleide wandeling door prachtige natuur en langs mysterieuze bunkers en forten? Dan is dit avontuur wat voor jou!


Snel meer nieuwe avonturen…

Hint: Army-fit


“Stel jezelf een doel en ga ervoor! Denken dat je het kunt is al het halve werk!

Sebastiaan Horn