Sebastiaan Horn

Durfsporter / Dare-athlete

Spreken

In 2013 heb ik al zwemmend de oversteek gemaakt van Den Helder naar Texel. Een zwemtocht door koud zeewater, hoge golven en sterke stroming. Bijzonder detail: nog geen jaar daarvoor kon ik nog geen meter borstcrawl zwemmen. In een recordtijd heb ik mijzelf het open water zwemmen in extreme(re) omstandigheden aangeleerd.

een jaar later heb ik een soortgelijke prestatie neergezet; in januari 2014 had ik nog nooit een racefiets aangeraakt. Nog geen 9 maanden later fietste ik een marathonafstand van 437,5 kilometer van het noordelijkste puntje van Nederland naar het meest zuidelijke punt van Nederland, terwijl ik onderweg ook nog eens via het meest oostelijke punt en het hoogste punt van Nederland fietste. Dit alles in 23 uur, zonder stoppen.

Mijn zwem- en fietservaringen heb ik in de jaren daarna ingezet om met succes een kwart en een halve triathlon te finishen. Dit alles heb ik gedaan zonder coach of dure professionele begeleiding! Daarnaast heb ik met mijn avonturen altijd geld opgehaald voor goede doelen.

Dit bewijst maar dat je met doorzettingsvermogen, karakter en hard werken alles kan bereiken. ALLES!

Met dit uitgangspunt wil ik mensen motiveren. Mensen deelgenoot maken van mijn ervaringen en avonturen. Wat maakt mij anders dan andere sportsprekers? Ik ben geen prof-atleet met coach. Ik kom niet uit de sportwereld. Ik heb niet de mogelijkheid om 24/7 bezig te zijn met het uitoefenen van mijn sport. Ik heb het allemaal zelf gedaan. In mijn eigen tijd.

Een spreker nodig voor een (sportief) evenement?
Op zoek naar een spontane dagvoorzitter of debatleider die de discussie op gang kan brengen?

Ik ben jullie graag  van dienst op: 

Scholen, bedrijfspresentaties, sportevenementen, kantoren, festivals en meer!

Recensies:

“Naast zijn deskundige debatleiderschap, toont Sebastiaan ook enthousiasme en een stimulerende inzet.”

Scroll Up